Back
Next
اطلاعات و مقالات
پیشگیری از یک حادثه آرزوی ماست
Sorex نوار ترمز پله با یک سانت شب نما در وسط محصول کلینیک ایمنی
چرا نوارهای ضد لغزش شب نما

هنگام برق رفتن در شب چکار میکنید؟

تجهیزاتی از قبیل برق اضطراری در بسیاری از اماکن موجود است ولی باید باز هم از ضد لغزش شب نما دار استفاده کنند. چرا؟
_______________

خطراتی همچون پایمال شدن در هنگام ازدهام و امکان رفتن برق و همزمان خاموش شدن موتور های برق اضطراری ایجاب میکند که کلیه اقدامات ممکن در جهت پیشگیری از خطر پایمال شدن که یکی از کشنده ترین اتفاقات در جهان محسوب می شود انجام گردد. نوارهای ضد لغزش فوتولومینسنت یا شب نما این امکان را می دهند تا عابرین بوسیله موادی که نوارها به آن برای جذب تدریجی نور و پس دادن آن طی حدود 4 ساعت آغشته شده اند لبه پله ها یا مسیر ها را در تاریکی مطلق تشخیص داده و از افتادن افراد جلوی صف خروج در اثر ندیدن مسیر پیشگیری بعمل می آورد. لذا، در صورتیکه مسیرها یا راه پله هایی دارید که از آنها در شب برای خروج اضطراری استفاده می گردد و جمعیت به گونه ایست که ممکن است ازدهام پیش بیاید، حتما از ضد لغزش های شب نما باید استفاده کنید. لیکن، اگر زمان برای خروج کافی نباشد تا افراد داخل ساختمان بخواهند راهشان را بدون هیچگونه روشنایی با لمس کردن دیوراهای مسیر با دست یا پا پیدا کنند، راه حل منطقی و به صرفه باز هم همین خواهد بود.

______
چرا محلول سوپر پد

دارنده 9 گزارش آزمایش از سوئیس


آیتم های در این آزمایش ها طبق آخرین استانداردهای مربوط به سایش و مسائل لغزندگی می باشند

_______________

آزمایشات شامل : سمی نبودن کالا، درجه اچ پی، فقدان آزبست بودن، درجه های مختلف لغزندگی، و غیره می باشد
خصوصیات کالا: همزمان چندین عمل انجام میدهد
پاک کننده قوی (دیترجنت)
ضد عفونی کننده بسیار قوی
رسوب گیر بسیار قوی
و ضد لغزش با حفره های مکشی نامرعی
جدیدترین و مدرن ترین محصول ضد لغزش 
تکنولوژی نانو ی بسیار منحصر بفرد
اجرای بسیار ساده، بدون صرف انرژی مضاعف
بدون تولید زباله زیست محیطی
عدم ایجاد خسارت به سطح یا محیط
دارای فناوری تطبیق با محیط زیست
بدون آلاینده و سم
بدون رسوب
______
چرا نوار ضد لغزش

تایید آزمایشگاهی طبق استاندارد آمریکا
ASTM 1894-01
حدی در کارآیی و کیفیت هنوز بعد از چندین سال استفاده چنین تعداد عظیمی از مشتریان نتوانستیم بیابیم، هنوز همگی راضیند

_______________

طی گزارشی که به تأیید استاندارد آمریکا، توسط شرکت بازرسی کننده سوئیسی اس جی اس رسیده است، نتایج آزمایش بصورت زیر می باشد. ضریب اصطکاک استاتیکیِ نوارهای ضدلغزش، در مکان خشک، 3/0 و در مکان خیس، 4/0 می باشد. همچنین ضریب اصطکاک دینامیکی برای نوارهای ضد لغزش، در مکان خشک، 25/0 و در مکان خیس، 35/0 می باشد. تا 7 سال دوام اسمی ولی تا بحال به ما کسی نگفته رویه آنها سابیده شده یا رفته شده باشد. چسب این نوارها 220 کیلو در سانتیمتر مربع پس از نصب صحیح قدرت دارد که چسب اکریلیکی مگا اپوکسی است.





______
عوامل لیز خوردن افراد

توجه مسئولین اماکن به معایب سطوح
فناوری های پیشرفته کنونی برای هر نوع مشکل در کف راه حل های گوناگونی عرضه می ننمایند
_______________


روغن و چربی، یخ زدگی و برف، عدم روشنایی و یا دید کم در شب، عدم استفاده از علائم هشدار دهنده، عدم عیب یابی کردن سطوح سست، عدم استفاده از محصولات ضد لغزندگی، سطوح بسیار صیقلی و هموار، سطوح نا هموار بدون ضد لغزش، محوطه های تولیدی، عدم ایمن سازی پارکینگ ها، عدم هوشیاری فرد، اجسام و غیره موجود در راهرو ها، باید رو ی سطوحی که خیس یا لغزنده هستند مثل اردک حرکت کنید، در راه پله ها حتما از دستگیره استفاده شود، گزارش کمبودها و مشکلات سطوح و راه پله ها به مسئولین تاسیسات، استفاده از نردبان های استاندارد شده فقط، کفش های مناسب، جمع کردن مایعات ریخته شده روی سطوح، راه رفتن و نه دویدن، بی توجهی کلی به مسائل ایمنی، بی توجهی به استانداردهای محیطی اچ اس ای، هماهنگ نبودن پیمانکاران و مهندسین در مسائل ایمنی و اچ اس ای از بدو شروع پروژه ها، نقص یا عدم اجرای قوانین موجود
______
چرا پیشگیری

نگاه کارشناسی و آسیبهای نبودن آن

خسارتهای جانی و مالی پدیده زمین خوردن در اثر لغزیدن یکی از معضلات پنهان جوامع بشری این زمان است است
_______________

جراحات و صدمات ناشی از سُرخوردن و لیز خوردن، تا پرتاب شدن بی اراده ی انسان، از معابر و پله ها، جزء خطرناک ترین حوادث تلقی می گردد، بطوری که بر اساس آمارهای سوانح شکستگی اعضاء بدن، ماهیانه بیش از 5000 نفر در ایران از این طریق آسیب می بینند. طبق تحقیقات و آمار های پزشکی، اولین نقطه ای که بعد از لیز خوردن فرد، در بدن او تحت تأثیر قرار می گیرد، مُچ دست می باشد، سپس صورت، فک و دندانها، زانو ها، آرنج ها، مفاصل، مچ پا و استخوان لگن آسیب های جدی و بعضاً جبران ناپذیر می بینند. مقدمه ی فوق، یکی از ضروریات استفاده صاحبان املاک و مسئولین ذیربط، از محصولات ضد لغزش می باشد که به منظور جلوگیری از ایجاد صدمات ناشی از لغزندگی، بیشتر بر روی پله ها، رمپ ها و مکانهای لیز و سُر، بیان شد.




______
قانون ایمنی معابر

بریده ای از قانون مدنی کشور

قابل توجه صاحبان مشاغل و اماکن، مدیران شرکتها، کارگاه ها، پروژه ها، بیمارستانها ...
_______________

به لحاظ قانونی، صاحبان املاک، در قبال سُرخوردن و یا لیزخوردن افراد مسئول هستند. این شرایط می تواند بطور موقت یا دائم باشد. شرایط دائمی مواردی است که صاحب ملک (حقیقی یا حقوقی) از شرایط غیر ایمن و لغزنده کف (پله یا معابر) با خبر بوده و می بایست برای رفع آنها قبلاً اقدام می شد. در شرایط موقتی، اگر علّت لیزخوردن فرد، اتفاقی باشد (مانند باریدن باران)، و مالک زمان کافی برای رفع لغزندگی نداشته باشد، این اتفاق سهوی تلّقی میگردد. اگر شرایط خطرناک برای یک دوره زمانی مشخص وجود داشته باشد (یخ بندان به مدّت چندهفته) و مالک زمان کافی برای کشف وضعیت خطرناک را داشته باشد،صاحبان املاک مسئول تثبیت و یا تعمیر هرگونه لغزندگی در معابر خطرناک، که باعث لیزخوردن یا سقوط افراد می شود، هستند. در صورت محرز شدن کم کاری، مالک و یا مسئول ملک، (تجاری، مسکونی، دولتی، خصوصی) در دادگاه مسئول است.     

برگرفته از وبسایت تخصصی حقوق (قوانین مدنی-مسئولیت مدنی)




______
 

قابل توجه کلیه اماکن عمومی
با توجه به مشکلات متعدد در سُر خوردن، در ابتدا استفاده از محصولات ضد لغزندگی برای از بین بردن این معضلات، ضرورت پیدا می کند، به طوریکه اتحادیه اروپا و انجمن HSE (بهداشت، ایمنی، و محیط) استفاده از این محصول را برای کلیه اماکن الزامی نموه است.
انجمن HSE و اتحادیه اروپا EU              
 

سوالاتی که مشخص می کند آیا مالک یا مسئول ملک در مورد صدمه ی فیزیکی که از طریق لغزش، افتادن و یا پرتاب شدن به شما وارد می شود مقصر است یا خیر؟

آیا شرائط خطرناک (مثلا یخبندان به مدت 3 هفته) برای مدتی معلوم وجود داشته است که مالک یا مسئول ملک از آن بی خبر بوده باشد؟
آیا مالک یا مسئول ملک بصورت روال یا روتین، از ملک خود بازرسی بعمل آورده است؟
آیا مالک یا مسئول ملک دارای مدرکی می باشد که اثبات کند در رابطه با مسائل ایمنی ملک خود بصورت روتین و روال اقدامی انجام داده است؟
آیا علت قابل توجیه و تاملی برای وجود خصر لغزش، خطر سُرخوردن یا پرتاب شدن افراد ساکن در ملک چه بصورت موقت، چه بصورت دائم بر روی سطوحی که روی آن تردد انجام می شود. برای ارائه به دادگاه وجود دارد؟
آیا امکان پوشش دادن، کاهش یا حذف خطر لغزش، سُرخوردن یا پرتاب شدن افراد مذکور، وجود دارد؟
 
  حادثه خبر نمی کند!
خطرناک ترین و پرحادثه ترین صدما و جراحاتی که انسان را تهدید می کند، به هنگام سُرخوردن و  افتادن رخ می دهد. سُرخوردن حالتی است که شخص هیچ گونه کنترلی روی خود ندارد. لیز خوردن در راه پله ها و سطوح لغزنده، آسیب های جدی و گاها" جبران ناپذیری را به سلامتی انسان وارد می سازد. شایع ترین نوع مصدومیت در اثر لیز خوردن، ابتدا در ناحیه مچ دست (به هنگام نگه داشتن تعادل بدن) و سپس صدما فجیعی به مُچ پا، استخوان لگن، زانوها، آرنج ها، مفاصل و گاها" به فک، صورت و دندان ها وارد می شود.
google0495da5d67706aa1.html
برو به صفحه اصلی کلینیک ایمنی سوراِکس

کلینیک ایمنی سوراِکس


آدرس: تهران، میدان هروی، پائینتر از پل پناهی نیا، خیابان امیرنیا، نبش کوچه متقی، پلاک 15 ، طبقه پنجم، واحد 9
تلفن :22309622/22311581    فکس: 26143804
info@sorexco.
ir  : ایمیل   www.sorexco.ir  : تارنما

فکس: 26143804-021      
تلفن : 22311581-021      
تلفن : 22309622-021      
پشتیبانی : 26143541-021